Prince of Persia – The Dagger of Time

Experience time control

Prince of Persia – The Dagger Of Time, er et Virtual Reality Escape Spil som foregår i samme verden og omgivelser som Prince of Persia Trilogien(Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones) og giver dig mulighed for at kontrollere tiden.

Du vil kunne opleve noget som er umuligt i dit virkelige liv, nemlig det at kunne bremse, stoppe og sågar skrue tiden tilbage.

 

I vil blive hidkaldt til “The Fortress of Time” af Kaileena for at stoppe en ond magi. Hun genskaber “the Dagger of Time”, og giver den til jer så I kan nå til timeglas kammeret og bruge den til at stoppe den onde magi.

TDOT er en oplevelse der bygger på samarbejde mellem spillerne uanset alder for at nå et fælles mål. Netop samarbejdet er essentielt, da man kun kan lykkedes som et hold. Så det at kunne lytte og kommunikere effektivt er absolut nøgle til succes.

 

I spillet slår I jer sammen 2, 3 eller 4 spillere som et hold for at finde en vej ud af “The Fortress of TIme”. For at lykkedes skal I arbejde sammen og løse gåder. Gåderne vil kræve I interagere med objekter, klatrer og bruger overnaturlige kræfter såsom tidskontrol.

 

BEMÆRK, det er ikke nødvendig at have spillet tidligere udgaver af Prince of Persia, for at kunne nyde/spille dette Escape Game.

Book tid