Skydesimulator

Skydesimulator

Danmarks største skydesimulator – sjov og uhøjtidelig

Lerduer, riffelskydning, skydning osv. kan vi godt samle under et fælles ord skydesimulator. Den skyder ikke med skarpt da det forgår indenfor på en skærm på 12 x 4,5 meter.

Simulatoren henvender sig til både polterabend, firmature, personaleture, julefrokoster eller andre event og den kan anbefales til både til kvinder og mænd. Der går virkelig sport i det når man kan få 10 på scoringslisten og man kan gamble internt og grine af og med hinanden.

Jagtsimulatoren er den mest præcise simulator på markedet – og tilmed den mest ukomplicerede og den simulerede skydning gennemføres i en enestående høj grafisk kvalitet og med en præcision på under 1 millimeter.
Jagtklubber kan også få glæde af den og samtidig kan man sidde og nyde en øl og skiftes til at skyde lerduer, dåser, vildtsvin eller næsehorn m.m.

I en radius på max 70 km henvender vi os til byerne Silkeborg, Skive, Ålborg, Hobro, Randers, Århus, Skanderborg, Herning og Holstebro og selvfølgelig alle andre hvis de gider køre efter os.

Her forklarer Lars hvordan det virker

Klik her for priser på skydesimulator

Over 8 prs.

1 time 1.350,- 1/2 time 700,- uanset antal

5 – 8 prs. pris pr. prs.

1 time 170,- /prs. 1/2 time 90,- /prs.

Laser indsats for medbragt gevær 50,-

Klik her for vilkår når du vælger skydesimulatoren

Minimum 5 prs. medmindre andet er aftalt

Børn under 12 kun iflg. med voksne.

Skydning i simulator med laser en super hyggelig aktivitet

Konference en hel dag med morgenmad, konference, aktiviteter, aftensmad og hygge

Vil du se billeder af vores Funhall?

Se billeder af aktiviteten her.

Mad & drikke under dit event

Vi har et stort udvalg af drikkevarer og har et samarbejde med det “nye” madkunstner som leverer mad til os. Du kan kigge lidt på eventcenterets menu her

Din næste event, polterabend, personaletur, teambuilding, herre/dametur skræddersyer vi gerne til dig?

Ovenstående kan stykkes sammen som du ønsker det, så ring og hør nærmere hvis du ikke har fundet hvad du søger her på siden. Tlf.: 31 41 20 60

Book tid