Om os

Om os

Funhall kan lave alle former for arrangementer. Kun fantasien sætter grænsen.

Her er lidt eksempler:

Firma arrangenter – Jubilæum – General forsamlinger – Konfirmation – Bryllup – Koncert – Stand up – Messer – Familietur – Julefrokost – Herretur – Tøsetur – Sidste skoledag – Personale arrangement – Institutioner m.m. – Frivat fester – Foredrag – Konferencer – Blåmandage – Polterabend

Ja det er kun fantasien der sætter grænsen. Vi vil gerne komme dine ønsker til gode og gør alt for at sætte dine gæsterne i focus.

Kontakt os på 3141 2060 så finder vi en løsning

Hvordan startede vi ...

Funhall startede i 2012 med en ældre kold hal. Der startede vi med segway og ikke andre aktiviteter, vi forsøgte os med fjernstyrede biler, men det gik ikke så godt – de gik konstant i stykker.

Så fik vi mulighed for et nyt erhvervslejemål hvor vi holder til idag. De første 1,5 år havde vi lejet en toiletvogn og vi havde ikke rindende vand da de er brugt til lagerhaller tidligere – og dengang startede vi med 2000 kvm.
Vi købte jagtsimulatoren og funballs samtidig og så fortsatte vi med vores segway.

Så fik vi muligheden for at leje en hal mere, hvor vi kunne få vores egen indgang. Vi indrettede toiletter, bad, bar, konferencerum og stor barområde. Så var vi på 3000 kvm.

Så lejede vi endnu en hal så dags dato har vi 4 haller af 1000 kvm hver – så ialt 4000 kvm. Vi elsker at arrangere events, servicere gæster og få smilene frem på vores gæster :o) så prøv os af eller ring og få en snak så guider vi jer gerne og tilpasser os jeres behov.

Hilsen Lene & Martin Hviid

Firmatur hvor der er valgt aktiviteter og lavet en tuneringsplan med spisning og fest om aftenen. Enkelte aktiviteter på videoen er udskiftet siden.

Konference en hel dag med morgenmad, konference, aktiviteter, aftensmad og hygge

Vil du se billeder af vores Funhall?

Se billeder af aktiviteten her.

Mad & drikke under dit event

Vi har et stort udvalg af drikkevarer og har et samarbejde med det “nye” madkunstner som leverer mad til os. Du kan kigge lidt på eventcenterets menu her

Din næste event, polterabend, personaletur, teambuilding, herre/dametur skræddersyer vi gerne til dig?

Ovenstående kan stykkes sammen som du ønsker det, så ring og hør nærmere hvis du ikke har fundet hvad du søger her på siden. Tlf.: 31 41 20 60

Book tid