OPLEVELSER TIL FIRMATUREN

Teambuilding, aktiviteter og Escape – vi tilbyder det hele. Man kan vælge en aktivitet, flere eller bruge hele dagen hos os og vi kan stå for planlægningen og guide jer.

Den uformelle fest er vi mestre i, book aktiviteter hvor I bliver rystet godt sammen og kommer ind på kollegaerne. I kan vælge aktion, hygge eller teambuilding aktiviteter akkurat som det passer til jer.
Vi kan sætte en mobilbar frem med fri bar og almindelig borddækning.

Festen som også kunne holdes på et hotel, kan vi også klare. Book nogle aktiviteter om eftermiddagen og slut af med middag og fest.
Vi har runde borde og stofduge, 5 armet lysestager osv. og fine menuer fra den “nye” madkunstner og har flere vine at vælge imellem afhængig af budgettet.
Vi har rød løber, vi kan lægge ud og kan også få kokken til at komme i huset og skære for, hvis det er et ønske.

Vi har personale som står for alt det praktiske som skænkning, rydde borde af, de tager opvasken og servicerer i baren. Vi har tilknyttet en DJ som altid er klar med en frisk bemærkning hvis man ønsker det. Vi har en tryllekunstner tilknyttet som har været booket flere gange som underholdning.

Kun fantasien sætter grænsen for jeres firma arrangement. Ring og få en snak så guider vi jer gerne …

Cosentino fest nov. 2022

Regionsfest

Konference en hel dag med morgenmad, konference, aktiviteter, aftensmad og hygge

Vil du se billeder af firma events?

Se billeder af aktiviteten her.

Mad & drikke under dit event

Vi har et stort udvalg af drikkevarer og har et samarbejde med det “nye” madkunstner som leverer mad til os. Du kan kigge lidt på eventcenterets menu her

Din næste event, polterabend, personaletur, teambuilding, herre/dametur skræddersyer vi gerne til dig?

Ovenstående kan stykkes sammen som du ønsker det, så ring og hør nærmere hvis du ikke har fundet hvad du søger her på siden. Tlf.: 31 41 20 60

Book tid