Warm Up Tour

10 komikere varmer op til DM I Stand Up 2017.
Om kort tid får vi en ny Danmarksmester i stand up, når DM I Stand Up (2017) endnu en gang bliver afholdt for både nye og erfarne komikere.
Men hvordan bliver den bedst? Man øver sig…
Komikeren Phillip Devantier inviterer hver aften 8-10 forskellige komikere fra hele landet med ud på en tour, hvor det kun handler om at finpudse deres 5 bedste minutter til den store aften.
Devantier startede sit indtog på de danske comedy scener i marts 2012 og har ikke set sig tilbage siden. Han er ofte ude og optræde på diverse comedy-klubber rundt omkring i landet for hele tiden at forbedre sine sceneoptrædener lige så vel som han hyppigt tager imod småjobs som konferencier o.l.
Hans materiale består af alt mellem himmel og jord, hvor der ikke er ét emne han ikke vil tage fat på, dog tager han tit udgangspunkt i sig selv og sine egne problemer – og der er nok at tage af!
Publikum kan glæde sig til at få en smagsprøve på hvad der rør sig i forskellige dele af det danske stand up miljø og samtidig kan de jo være heldige at se en af morgen dagens stjerner, hvem ved? Kom og find ud af det når det går løs i maj måned, find datoer og billetter på www.phillipdevantier.dk
NB: Dette show har intet med DM I STAND UP og FBI (Funny Buisness Inc.) at gøre og skal ikke ses som en del af konceptet, men som en mulighed for at opleve komikere der laver deres 5 bedste minutter inden de deltager i DM I Stand Up

Følg evt. med på vores Facebook

Billetter

Billetter kan købes her for kun 70,- + gebyr på billetto

Gratis aktiviteter

Der er aktiviteter med fra kl. 18.00 til show start.

Flg. aktiviteter er inkluderet.:Jagt simulator, formel 1 sim, virtual reality rutchebane, bordfodbold, pool, dart, div bræt spil, terningspil. Søm blok, søm kan købes i baren.

Showtime buffet

Tigerrejespyd m. aioli / Kyllingespyd / Frikadeller / Flødestuvede kartofler / Brændenældeost m. vinbomber / Røget dyrekølle m. æble & drue creme / Div. blandet salat fade
185,00 kr.

Show time buffet er mulig send da en mail til info@funhall.dk med antal.

Forbehold for min. 10 kuverter ialt.

Tidligere shows

Vi tilbyder

Mad & drikke under dit event

Egen mad & drikke må ikke medbringes, men vi tilbyder en lækker menu før, under  & efter dit arrangement. Du kan kigge lidt på eventcenterets menu her »

Skal vi skræddersy din polterabend?

Ovenstående kan stykkes sammen som du ønsker det, så ring og hør nærmere hvis du ikke har fundet hvad du søger her på siden. Tlf.: 31 41 20 60.

Læs om vores event aktiviteter »