Messe og udstilling

MESSE ELLER UDSTILLING

Funhall råder over i alt 4.000 m2 opvarmede haller.

En messe kan kombineres med at jeres gæster for mulighed for at prøve vores aktiviteter og dermed har I som udstiller andre trækplastre, som kunne tiltrække jeres gæster.

Vi har en stor port på 3m bred og 4m høj for indkøring af div stande mm.

Hvad er muligt

Lej alle hallerne med alle aktiviteter så alle gæster har mulighed for at prøve lidt sjov ved siden af man kigger på udstillingerne. Dette har en meget stor tiltrækningskraft på gæsterne og din virksomhed vil få et stort deltager antal. Mulighed for forskellige retter mad, fadøl, vin og vand mm.

Vi kan arrangere lækker tappas eller andet til stående servering og div. typer underholdning. Har du specifikke ønsker hører vi meget gerne fra dig.

Priser

Ring for priser, da det er meget individuelt

Firmatur, hvor der er valgt aktiviteter og lavet en tuneringsplan og fundet et vinderhold med spisning og fest om aftenen.

Escape Challenge er det helt nye indenfor Escape Room hvor vi kan tage helt op til 50 prs pr. runde

Vil du se billeder af vores Funhall?

Se billeder af aktiviteten her.

Mad & drikke under dit event

Vi har et stort udvalg af drikkevarer og har et samarbejde med det “nye” madkunstner som leverer mad til os. Du kan kigge lidt på eventcenterets menu her

Din næste event, polterabend, personaletur, teambuilding, herre/dametur skræddersyer vi gerne til dig?

Ovenstående kan stykkes sammen som du ønsker det, så ring og hør nærmere hvis du ikke har fundet hvad du søger her på siden. Tlf.: 31 41 20 60

Book tid